Tentang Kami

A singket bubuka Tim kami

  • team01

    Panalungtikan & Development

    Urang neuteup tim R & D urang salaku kakuatan ngembang urang, urang salawasna nempatkeun kauntungan net 10% kana R & D, urang keur pilari kana pasar jeung analisa trend pasar, anu dibangkitkeun loba gagasan, urang nyokot sababaraha pikeun ngahubung sareng para nasabah profésional urang sabudeureun dunya. Sababaraha pamanggih sapuk baris jadi rarancang sketsa, komunikasi deui jeung deui ......, tungtungna gambar nu dihasilkeun ku tim D Sunda kami &, The salajengna nyaeta sangkan sampel ahir, Teras we buka step- "pabrik" salajengna
  • team02

    ngahasilkeun

    Simkuring gaduh pabrik urang sorangan nu pabrik Hula hoop, beuheung na Balik rojongan Produk, Acupressure Produk tur semedi Produk di Ningbo, Sakali anu ditampi teh pesenan ti para nasabah urang, jalma jualan kami bakal reconfirm sagala rinci jeung konsumén urang. Sanggeus éta, Kilang kitu bakal nyieun sampel Pra-Produksi pabrik mimitian produksi masal lamun PP sampel anu dikonfirmasi. pabrik rancang barang anu nurutkeun sistem manajemen ISO9001 kualitas 2008 Pikeun rinci ngeunaan kadali kualitas urang, Go hambalan hareup - "kadali kualitas"

  • team03

    Control kualitas

    sistim kontrol kualitas urang meulah kana 3 parts- kontrol bahan kualitas (inspeksi sateuacan bade kana gudang bahan kami atanapi sateuacan produksi), kontrol kualitas salila produksi masal sarta pamariksaan kualitas sanggeus produksi. kadali kualitas urang nyaeta basa dina ISO9001 sistem manajemen kualitas, Sampling inspeksi geus nurutkeun AQL (ditampa Quality Wates) 2.5 standar. QC urang bakal nyieun laporan inspeksi pikeun tiap urutan. Saatos konsumén mariksa laporan inspeksi na dikonfirmasi, Kami baris ngilikan barang kaluar.

  • team04

    Marketing sarta Penjualan

    The pamasaran Hadé pisan pikeun manggihan 'pangabutuh nyata jeung manggihkeun produk populér di pasar pikeun konsumén urang, tim pamasaran kami jeung tim R & D sok gawe bareng nyieun produk inovatif pikeun minuhan klien final' nu klien final kabutuhan. jalma jualan urang bakal salawasna turutan gagasan inovatif jeung produk ti tim pamasaran urang jeung tim R & D sarta nyorong produk anyar jeung produk popular ka konsumén urang, Kami fokus dina professionalization sarta layanan sumanget, Sapertos urang ngagunakeun basa indung ngawula konsumén urang . Simkuring pikir komunikasi alus teh satengah sukses.

  • team05

    saatos jasa

    Urang neuteup unggal pangiriman salaku awal ngawangun hiji susunan anyar. Sanggeus barang kapal kaluar, Kami baris nyiapkeun sagala dokumén pikeun konsumén pikeun nyokot barang lancar, nulungan konsumén cara nyokot barang lamun diperlukeun. Urang bakal dikirim ka "formulir nyugemakeun" pikeun nasabah sanggeus sababaraha poé. Urang néangan "Konsumén munggaran, sumanget Kontrak jeung kiridit mimiti" sakumaha base prinsip kami on sarua Reksa, Reksa hormat tur manfaat silih.

A bubuka ringkes merek

  • NEH logo
  • SCMO logo
  • jadi logo diri
  • MBS sign2 hideung
  • hoop beurat brand-2
  • NEH

    NEH

    Brand "NEH" diwangun dina taun 2005, Prinsip ngawangun brand ieu "NEH" nyaeta basa dina Pengetahuan Alam (organik), Eco ramah tur Kaséhatan. Brand "NEH" nyokot hurup kahiji ti Pengetahuan Alam Eco ramah, tur Kaséhatan. Urang bakti mendesain sarta nyieun Pengetahuan Alam, Eco Friendly jeung produk kaséhatan keur klien urang.
  • SCMO

    SCMO

    Brand "SCMO" oge ngaran parusahaan, Ieu dirancang nurutkeun filsafat Cina tina "Teori lima elemen" jeung "Fengshui", SCMO di Cina geus "Xun Mu", Kecap "Xun" dina Basa Cina nyaeta manehna bisa balik madhab di dunya sareng misi, jeung misi kami téh ka pitulung everybody langkung healthier, kecap "Mu" dina Basa Cina nyaeta urang kudu bisa dipake teuas tur knowhow unggal dinten Kukituna SCMO (Xunmu) nyaeta urang kudu bisa dipake teuas tur knowhow unggal dintenna pikeun mantuan unggal awakna beuki healthier.
  • BESELF

    BESELF

    Kalawan ngembangkeun teknologi sains, dunya The janten langkung warni dina widang bahan ti méméh, The hal robah dina loba widang, Kalolobaan jalma geus ngagaduhan loba kauntungan tina sisi fisik, kumaha oge, Éta saimbangna antara sisi fisik jeung pikiran & jiwa sisi. Brand BESELF ieu diwangun mendesain sarta ngamekarkeun produk nu patali jeung pitulung jalma pikeun meunangkeun kasaimbangan antara sisi fisik jeung pikiran & sisi jiwa.
  • Magic deui ngarojong

    Magic deui ngarojong

    Kalawan ngembangkeun IT, Mana robah paling tatakrama gawe jalma urang diuk pikeun lila time.A lila diuk brings masalah kantong keur tulang tonggong urang, Urang mindeng ngarasa nyeri deui lemah sareng nyeri beuheung, nyeri kronis ieu ngancem hirup hadé urang, urang bakti ka pitulung jalma pikeun ngaronjatkeun kaayaan maranéhanana, nu ieu alesan brand "rojongan magic deui" ieu diwangun dina 2011.Now brand "rojongan deui magic" anu didaptarkeun di Cina, AS sarta EU
  • beurat hoop

    beurat hoop

    Konsep "Eco friendly" nyaeta prinsip urang mendesain produk na nyieun produk na keur ngawangun pita urang. Dina 2010, Aya Pél diet nu miboga éfék samping serius. Urang sadar aya kasempetan pohara alus pikeun urang nyorong hula hoop pisah urang, Jalma sok nyarios "beurat leungit, Paké hula hoop", urang ngan geus ngagaduhan hal ti éta, Ku kituna urang diwangun brand "Beurat hoop" kanggo hoop hula kami .Now nu hoop beurat ieu didaptarkeun di Cina, AS sarta EU
  • A bubuka ringkes tim kami

    A bubuka ringkes tim kami

    Panalungtikan & Development Urang kasampak tim R & D urang salaku kakuatan ngembang urang, Urang salawasna nempatkeun 10% kauntungan bersih kana R & D, Urang keur pilari kana pasar jeung analisa trend pasar, Mana dibangkitkeun loba gagasan, Kami nyokot sababaraha pikeun ngahubung sareng para nasabah profésional kami sabudeureun éta world.Some sapuk gagasan bakal jadi rarancang sketsa, komunikasi deui jeung deui ......, tungtungna gambar nu dihasilkeun ku tim D Sunda kami &, The salajengna nyaeta sangkan sampel ahir, Teras we buka step- salajengna "pabrik"
  • ngahasilkeun

    ngahasilkeun

    Simkuring gaduh pabrik urang sorangan nu pabrik Hula hoop, beuheung na Balik rojongan Produk, Acupressure Produk tur semedi Produk di Ningbo, Sakali anu ditampi teh pesenan ti para nasabah urang, jalma jualan kami bakal reconfirm sagala rinci jeung konsumén urang, Sanggeus éta, Kilang kitu bakal nyieun Pra-produksi sampel pabrik mimitian produksi masal lamun PP sampel anu dikonfirmasi. pabrik rancang barang anu nurutkeun sistem manajemen ISO9001 kualitas 2008 Pikeun rinci ngeunaan kadali kualitas urang, Go hambalan hareup - "kadali kualitas"
  • Control kualitas

    Control kualitas

    sistim kontrol kualitas urang meulah kana 3 parts- kontrol bahan kualitas (inspeksi sateuacan bade kana gudang bahan kami atanapi sateuacan produksi), kontrol kualitas salila produksi masal sarta pamariksaan kualitas sanggeus produksi. kadali kualitas urang nyaeta basa dina ISO9001 sistem manajemen kualitas, Sampling inspeksi geus nurutkeun AQL (ditampa Quality Wates) 2.5 standar. QC urang bakal nyieun laporan inspeksi pikeun tiap urutan. Saatos konsumén mariksa laporan inspeksi na dikonfirmasi, Kami baris ngilikan barang kaluar.
  • Marketing sarta Penjualan

    Marketing sarta Penjualan

    The pamasaran Hadé pisan pikeun manggihan 'pangabutuh nyata jeung manggihkeun produk populér di pasar pikeun konsumén urang, tim pamasaran kami jeung tim R & D sok gawe bareng nyieun produk inovatif pikeun minuhan klien final' nu klien final kabutuhan. jalma jualan urang bakal salawasna turutan gagasan inovatif jeung produk ti tim pamasaran urang jeung tim R & D sarta nyorong produk anyar jeung produk popular ka konsumén urang, Kami fokus dina professionalization sarta layanan sumanget, Sapertos urang ngagunakeun basa indung ngawula konsumén urang . Simkuring pikir komunikasi alus teh satengah sukses.
  • saatos jasa

    saatos jasa

    Urang neuteup unggal pangiriman salaku awal ngawangun hiji susunan anyar. Sanggeus barang kapal kaluar, Kami baris nyiapkeun sagala dokumén pikeun konsumén pikeun nyokot barang lancar, nulungan konsumén cara nyokot barang lamun diperlukeun. Urang bakal dikirim ka "formulir nyugemakeun" pikeun nasabah sanggeus sababaraha poé. Urang néangan "Konsumén munggaran, sumanget Kontrak jeung kiridit mimiti" sakumaha base prinsip kami on sarua Reksa, Reksa hormat tur manfaat silih.

FAQ pausahaan

faq_img

Naon produk utama Anjeun & pasar?

produk utama urang téh hula hoop, acupressure mat, alat-alat terapi lumbar na cushion semedi. Simkuring gaduh pangalaman 10 taun 'di manufaktur sarta exporting produk ieu. produk jeung jasa kami anu dipercaya ku klien tina Eropa, Amerika Utara, Oséania sarta Koréa Kidul, nu utamana aya manajer supermarket, purchasers profésional di kabugaran sarta kaséhatan sawah, sarta shopkeepers Amazon.

Naon kuantitas minimum nu abdi tiasa mesen?

MOQ gumantung kana produk naon museurkeun. Biasana, 50-100pcs / per warna pikeun produk utama urang téh bisa dipake, lamun jéntré kustomisasi anjeun henteu nyusahkeun. Urang bakal coba pangalusna kami pikeun ngarojong klien kami pikeun kauntungan silih.

Jenis bungkusan ngalakukeun anjeun nawiskeun & Dupi urang ngaropea?

bungkusan baku nyaeta + instruksi labél kotak warna manual + (atawa kotak mail) + kotak karton. Bisa jadi alternatif dumasar kana tungtutan anjeun. desainer profésional kami bakal nawiskeun loba pilihan jeung gagasan anyar ngeunaan kemasan.

Bisa anjeun nyadiakeun katalog sadaya produk anjeun?

Sumuhun. Simkuring gaduh katalog sahiji produk utama nyalira. Kami bungah pikeun ngirim Anjeun katalog di PDF atawa gambar format ngaliwatan e-mail atanapi aktip sosial.

Anjeun nyadiakeun hiji instruksi manual cara ngagunakeun produk?

Sumuhun. Urang tiasa nawiskeun hiji manual instrucion kalayan informasi ngeunaan fungsi na, pamakéan, sarta ngalakukeun 's and don'ts pikeun sakabéh produk urang.

Dupi urang mesen hiji atawa sababaraha kelir ngaropéa?

Sumuhun. Simkuring gaduh sababaraha kelir bisa dipilih jeung bakal némbongkeun Anjeun pilihan. Urang ogé bisa ngaropéa hiji warna anyar keur anjeun. Ngan ngabejaan urang jumlah Pantone atawa ngirim kami sampel warna.

Naon biaya sampel?

Kami bungah nyadiakeun hiji sampel biasa bébas pikeun anjeun bari kudu mayar keur angkutan barang sarta sampel tambahan. Hiji fee tambahan bakal boga muatan keur sampel ngaropéa alatan urang kudu nyieun dewan bentuk percetakan. Anjeun tiasa mayar ngaliwatan PayPal atawa AliPay ekslusif Cina sarta WeChatPay. Salaku kana waktu pangiriman, mangga manggihan lambaran handap.

aréa pengiriman barang waktos pangiriman ku express
Amérika Kalér 2 ~ 3days
Eropa 3 ~ 5days
Oséania 3 ~ 5days
Asia 2 ~ 3days
Aprika 5 ~ 7days

Kami néangan hiji GOTS cushion semedi Certified, anjeun gaduh eta?

Sumuhun. cushion semedi urang lulus sertifikasi GOTS. Sadaya produk urang nu dilakukeun ku bahan nontoxic. Pikeun sakabéh émbaran sertipikat punten manggihan lambaran handap.

inpormasi sertifikasi otorisasi paten
pabrik urang GOTS, BSCI, ISO9000
produk urang Hulahup CE, ngahontal, ROHS, AZO, EN71,6P nuhun
acupressure mat CE, ROHS, EN957, ngahontal nuhun
rojongan deui magic CE nuhun
cushion tapa ROHS, EN71, GOTS

Sabaraha lami nya éta waktu produksi jeung waktu ongkos pikeun tiap urutan?

Kami geus diropéa garis produksi otomatis kami pikeun hula hoop na acupressure mat nu nyirorot shortens waktu produksi ka 15 poé pikeun hiji 40HQ wadahna. Pikeun produk lianna standar waktu mingpin produksi nyaeta kira 20 poé.

port tujuan waktos pangiriman ku laut
Amérika Kalér 30 ~ 50days
Eropa 30days
Oséania 13 ~ 25days
Asia 7 ~ 15days
Aprika 20 ~ 40days

Naon istilah mayar anjeun?

istilah pembayaran normal kami téh T / T 30% jadi deposit, 70% ngalawan B / L salinan.

Anjeun nyadiakeun sagala jasa lianna?

Simkuring boga tim fotografi profésional sarta gairah sareng photostudio badag tur equipments canggih nu mantuan nyadiakeun layanan ngarojong kawas solusi tinggi iklan poto, modél poto jeung video ka klien.

Kirim surat anjeun keur urang bandung: