Babagan awake dhewe

A Brief Pambuka Saka Team Kita

  • team01

    Research & Development

    We katon tim R & D kita minangka daya ngembangaken kita, kita tansah sijine MediaWiki net 10% menyang R & D, kita looking menyang pasar lan nganalisa gaya pasar, kang ngasilake akèh idea, kita Pick munggah sawetara kanggo komunikasi karo pelanggan profesional kita sak donya. Sawetara idea sarujuk bakal dadi desain gambar, komunikasi maneh lan maneh ......, pungkasanipun drawing wis kui dening tim D R kita &, Sabanjure kanggo nggawe sampel final, banjur kita menyang step- "Industri" sabanjuré
  • team02

    Pabrik

    We kudu pabrik kita dhewe kang Pabrik Hula Hoop, Neck lan Back support Products, Acupressure Products lan Meditation in Ningbo, Sawise kita nampa pesenan saka kita pelanggan, wong dodolan Kita bakal reconfirm kabeh rincian karo kita pelanggan. Sawisé iku, Pabrik bakal nggawe conto Pre-Produksi pabrik bakal miwiti produksi massa nalika PP conto wis dikonfirmasi. pabrik Pabrik barang wis miturut sistem Manajemen ISO9001 kualitas 2008, Kanggo rincian liyane babagan kontrol kualitas, Go langkah sabanjure - "kontrol kualitas"

  • team03

    Quality Control

    sistem kontrol kualitas divides menyang 3 parts- kontrol kualitas materi (pengawasan sadurunge arep menyang mining materi kita utawa sadurunge produksi), kontrol kualitas sak produksi massa lan pengawasan kualitas sawise produksi. kontrol kualitas Kita basa ing ISO9001 sistem manajemen kualitas, Sampling pengawasan wis miturut AQL (Acceptance Quality Limit) 2.5 standar. QC kita bakal nggawe laporan pengawasan kanggo saben urutan. Sawise pelanggan mriksa laporan pengawasan lan dikonfirmasi, Kita bakal kapal barang metu.

  • team04

    Marketing Sales

    Ing marketing paling apik kanggo golek 'kabutuhan nyata lan kanggo golek produk populer ing pasar kanggo kita pelanggan, tim marketing Kita lan tim R & D sing tansah makarya bebarengan kanggo nggawe produk inovatif kanggo ketemu klien final' klien final kabutuhan. wong dodolan kita bakal tansah tindakake idea inovatif lan produk saka tim marketing kita lan tim R & D lan push produk anyar lan produk populer kanggo kita pelanggan, We sing ngarahke ing professionalization lan layanan roh, kuwi kita sing nggunakake basa ibune kanggo ngawula kita pelanggan . Kita mikir sing komunikasi punika setengah sukses.

  • team05

    sawise layanan

    We katon saben layang minangka wiwitan supaya anyar. Sawise barang kapal metu, Kita bakal nyiapake kabeh dokumen kanggo pelanggan kanggo Pick munggah barang lancar, Ngewangi pelanggan carane Pick munggah barang yen perlu. Kita bakal ngirim "wangun puas" kanggo customer sawise sawetara dina. We katon "Pelanggan pisanan, roh Contract lan kredit pisanan" minangka basa prinsip kita ing podo Teknologi, Teknologi bab lan kauntungan bebarengan.

A Brief introduksi saka merek

  • Neh LOGO
  • SCMO LOGO
  • dadi LOGO poto
  • MBS sign2 ireng
  • hoop bobot account-2
  • Neh

    Neh

    Account "neh" dibangun ing 2005, ing asas kanggo mbangun account "neh" iku basa ing Alam (Organic), Eco loropaken lan Kesehatan. Account "neh" njupuk aksara pisanan saka Natural Eco loropaken, lan Kesehatan. Kita nyawisaken kanggo ngrancang lan nggawe Natural, Eco Friendly lan produk kesehatan kita klien.
  • SCMO

    SCMO

    Account "SCMO" uga jeneng perusahaan, dirancang miturut filsafat China "Teori limang unsur" lan "Fengshui", SCMO ing Cina "Xun Mu", Tembung "Xun" ing Cina dheweke bisa pindhah nang endi wae ing donya kanthi misi, lan misi kita kanggo bantuan wong liyane sehat, tembung "Mu" in Chinese iku kita kudu digunakake hard lan knowhow saben dina, Dadi SCMO (Xunmu) iku kita kudu digunakake hard lan knowhow saben dina kanggo saben awak liyane sehat.
  • BESELF

    BESELF

    Kanthi perkembangan teknologi ilmu, Donya dadi liyane warni ing lapangan materi saka sadurunge, bab diganti ing manéka bidhang, Akèh wong wis tak akèh keuntungan saka sisih fisik, Nanging, Iku boten seimbang kalebet antarane sisih fisik lan pikiran & nyawa lorone. Account BESELF dibangun kanggo ngrancang lan berkembang produk sing gegandhengan kanggo bantuan wong kanggo njaluk imbangan antarane sisih fisik lan pikiran & lorone nyawa.
  • Magic BACK SUPPORT

    Magic BACK SUPPORT

    Kanthi perkembangan IT, Kang diganti paling andhap asor apa wong kang lungguh dangu time.A dawa lungguh ndadekke masalah tas kanggo utomo kita, Kita asring aran kurang maneh pain lan pain gulu, pain nemen iki ngancem urip luwih kita, kita nyawisaken kanggo bantuan wong kanggo nambah kahanan, sing ana alesan account "support Piandel bali" dibangun ing 2011.Now account "support bali Piandel" kadhaftar ing China, US lan EU
  • bobot hoop

    bobot hoop

    Konsep "Eco loropaken" iku prinsip kita kanggo desain produk lan kanggo nggawe produk lan kanggo mbangun bands kita. Ing 2010, ana pil diet kang wis efek sisih serius. We temen maujud ana kesempatan apik banget kanggo kita push hula hoop abnehmbar kita, Wong ngandika tansah "bobot ilang, langkung hula hoop", Kita mung wis tak soko saka iku, Supaya kita dibangun account "Bobot Hoop" kanggo hoop hula kita muni ing hoop bobot kadhaftar ing China, US lan EU
  • A Brief introduksi saka tim kita

    A Brief introduksi saka tim kita

    Research & Development We katon tim R & D kita minangka daya ngembangaken kita, Kita tansah sijine 10% MediaWiki net menyang R & D, We are looking menyang pasar lan nganalisa gaya pasar, Kang ngasilake akèh idea, We Pick munggah sawetara kanggo komunikasi karo pelanggan profesional kita sak world.Some sarujuk idea bakal dadi desain gambar, komunikasi maneh lan maneh ......, pungkasanipun drawing wis kui dening tim D R kita &, sabanjure kanggo nggawe sampel final, banjur kita menyang step- sabanjuré "Industri"
  • Pabrik

    Pabrik

    We kudu pabrik kita dhewe kang Pabrik Hula Hoop, Neck lan Back support Products, Acupressure Products lan Meditation in Ningbo, Sawise kita nampa pesenan saka kita pelanggan, wong dodolan Kita bakal reconfirm kabeh rincian karo kita pelanggan, Sawisé iku, Pabrik bakal nggawe Pre-Produksi conto pabrik bakal miwiti produksi massa nalika PP conto wis dikonfirmasi. pabrik Pabrik barang wis miturut sistem Manajemen ISO9001 kualitas 2008, Kanggo rincian liyane babagan kontrol kualitas, Go langkah sabanjure - "kontrol kualitas"
  • Quality Control

    Quality Control

    sistem kontrol kualitas divides menyang 3 parts- kontrol kualitas materi (pengawasan sadurunge arep menyang mining materi kita utawa sadurunge produksi), kontrol kualitas sak produksi massa lan pengawasan kualitas sawise produksi. kontrol kualitas Kita basa ing ISO9001 sistem manajemen kualitas, Sampling pengawasan wis miturut AQL (Acceptance Quality Limit) 2.5 standar. QC kita bakal nggawe laporan pengawasan kanggo saben urutan. Sawise pelanggan mriksa laporan pengawasan lan dikonfirmasi, Kita bakal kapal barang metu.
  • Marketing Sales

    Marketing Sales

    Ing marketing paling apik kanggo golek 'kabutuhan nyata lan kanggo golek produk populer ing pasar kanggo kita pelanggan, tim marketing Kita lan tim R & D sing tansah makarya bebarengan kanggo nggawe produk inovatif kanggo ketemu klien final' klien final kabutuhan. wong dodolan kita bakal tansah tindakake idea inovatif lan produk saka tim marketing kita lan tim R & D lan push produk anyar lan produk populer kanggo kita pelanggan, We sing ngarahke ing professionalization lan layanan roh, kuwi kita sing nggunakake basa ibune kanggo ngawula kita pelanggan . Kita mikir sing komunikasi punika setengah sukses.
  • sawise layanan

    sawise layanan

    We katon saben layang minangka wiwitan supaya anyar. Sawise barang kapal metu, Kita bakal nyiapake kabeh dokumen kanggo pelanggan kanggo Pick munggah barang lancar, Ngewangi pelanggan carane Pick munggah barang yen perlu. Kita bakal ngirim "wangun puas" kanggo customer sawise sawetara dina. We katon "Pelanggan pisanan, roh Contract lan kredit pisanan" minangka basa prinsip kita ing podo Teknologi, Teknologi bab lan kauntungan bebarengan.

FAQ saka perusahaan

faq_img

Apa produk utama & pasar?

produk utama kita hula hoop, acupressure mat, peralatan therapy bangkekan lan tedheng semedi. We duwe pengalaman 10 taun 'ing Manufaktur lan ngekspor produk iki. produk lan layanan sing dipercaya dening klien saka Eropa, Amerika Utara, Oceania lan Korea Kidul, sing utamané sing Managers supermarket, purchasers profesional ing fitness lan kesehatan lapangan, utawa duwé toko Amazon.

Apa jumlahe minimal aku bisa order?

MOQ gumantung apa barang sing kasengsem ing. Biasane, 50-100pcs / saben werna kanggo produk utama kita dienggo, yen rinci pangaturan Panjenengan ora rumit. Kita bakal nyoba kita paling apik kanggo ndhukung kita klien kanggo keuntungan Teknologi.

Apa jenis packaging kowe kurban & Bisa kita ngatur?

packaging standar + instruction label kothak werna manual + (utawa kothak mail) + kothak karton. Sampeyan bisa uga alternatif adhedhasar panjaluk Panjenengan. Desainer profesional kita bakal kurban akeh opsi lan gagasan anyar babagan packaging.

Apa sing nyedhiyani katalog kabeh produk?

Ya. We kudu katalog produk utama dhewe. We are seneng kanggo ngirim ing katalog ing PDF utawa Gambar format liwat e-mail utawa apps sosial.

Aja nyedhiyani instruction manual saka carane nggunakake prodhuk?

Ya. Kita bisa kurban manual instrucion karo informasi saka sawijining fungsi, panggunaan, lan apa lan don'ts kanggo kabeh produk kita.

Bisa kita supaya siji utawa sawetara werna selaras?

Ya. We have sawetara werna kanggo milih lan bakal nuduhake sampeyan pilihan. Kita uga bisa selaras werna anyar kanggo sampeyan. Mung marang kita nomer Pantone utawa ngirim kita sampel werna.

Punapa punika biaya sampel?

We are seneng kanggo nyedhiyani siji sampel biasa gratis kanggo sampeyan nalika sampeyan kudu mbayar kanggo barang lan conto tambahan. Ragad ekstra bakal dikenani biaya kanggo sampel selaras amarga kita kudu nggawe Papan wangun Printing. Sampeyan bisa mbayar liwat PayPal utawa AliPay eksklusif Cina lan WeChatPay. Minangka kanggo wektu pangiriman, mangga golek sheet ing ngisor iki.

area Shipping Wektu kiriman dening Express
Amerika Utara 2 ~ 3days
Eropah 3 ~ 5days
Oceania 3 ~ 5days
Asia 2 ~ 3days
Afrika 5 ~ 7days

We are looking for a GOTS tedheng semedi certified, kowe duwe?

Ya. tedheng semedi kita liwati ing sertifikat GOTS. Kabeh produk kita sing digawe dening materi nontoxic. Kanggo kabeh informasi sertifikat mangga golek sheet ing ngisor iki.

Alexa sertifikat sah patent
kita pabrik GOTS, BSCI, ISO9000
produk kita hula hoop CE, tekan, RoHS, azo, EN71,6P ya
acupressure Mat CE, RoHS, EN957, tekan ya
support bali Piandel CE ya
tedheng semedi RoHS, EN71, GOTS

Suwene wektu produksi lan wektu kapal kanggo saben urutan?

Kita wis dianyari line produksi otomatis kanggo hula hoop lan acupressure Mat kang dramatically cendhak wektu produksi kanggo 15 dina kanggo siji 40HQ wadhah. Kanggo produk standar mimpin produksi kira 20 dina.

port panggonan Wektu kiriman dening segara
Amerika Utara 30 ~ 50days
Eropah 30days
Oceania 13 ~ 25days
Asia 7 ~ 15days
Afrika 20 ~ 40days

Apa istilah pembayaran?

term pembayaran normal Kita T / T 30% minangka simpenan, 70% marang B / L salinan.

Aja sing nyedhiyani sembarang layanan liyane?

We duwe tim photography profesional lan hasrat karo photostudio gedhe lan Alat majeng kang mbantu kanggo nyedhiyani layanan ndhukung kaya solusi dhuwur iklan photo, foto model lan video menyang klien.

Kirimi pesen kanggo kita: